Training: Werk en Social Media

Zoeken naar werk en solliciteren gaat niet meer zoals vroeger. Je zocht in kranten naar vacatures, stuurde brieven, poetste je CV op en wachtte vervolgens op een reactie. Die tijd is geweest. Netwerken is van groot belang en de Social Media zijn daar een uitstekend middel voor. Misschien ben je al actief op Facebook, Twitter of LinkedIn, maar weet je toch niet precies hoe je je moet profileren. Misschien is het allemaal nieuw voor je en zit je vol vragen.

  • Welke Social Media kun je het best gebruiken?
  • Hoe profileer je jezelf op Social Media?
  • Waar vind je vacatures?
  • Hoe bouw je aan je netwerk op LinkedIn?

Tijdens de training ‘Werk en Social Media’ krijg je antwoorden op al je vragen. Je leert jezelf goed en professioneel te presenteren op de verschillende Social Media. Binnen een paar lessen weet je precies waar je vacatures vindt of hoe je jouw kwaliteiten aanbiedt aan recruiters.

Zolang duur het
Trainingen
Deze individuele training bestaat uit 3 of 4 bijeenkomsten en duurt maximaal 8 weken. Je krijgt de volledige aandacht. Tussen de sessie door kun je altijd bij mijn aankloppen voor hulp en advies.

Dit is je investering
€ 795,-

 “Imca heeft enige workshops verzorgd voor de vrijwilligers van het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) van Buurtkracht. Zij bereidt zich zeer goed voor en informeert zich goed zodat zij weet wat voor groep zij voor zich heeft. Zij is een deskundig en een vriendelijke integere persoonlijkheid. De cursisten gaven haar in een evaluatie allemaal een dikke voldoende.” – Apolonia Verschoor

Trainingen en Workshops

Op aanvraag verzorgt IHB Loopbaanadvies trainingen en workshops over het vinden van werk, het onderzoeken van je kwaliteiten en hoe je daarmee doelgericht aan de slag gaat.